Huisregels

Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren

Groepen zijn bij ons niet toegestaan. 

Alle gasten die op Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren verblijven worden geacht zich aan onderstaande huisregels te houden alsmede aan de regels die zijn opgesteld door Stichting Natuurkampeerterreinen. Samen houden we het kampeerterrein zo een prettige plek, voor zowel mens als natuur.

 1. Doelgroep: Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren is geschikt voor:
  • gezinnen met kinderen die genieten van het buitenleven
  • rustzoekers (met name op doordeweekse dagen en buiten de schoolvakanties)
  • wandelaars en fietsers
   Minimum leeftijd hoofdboeker van het reisgezelschap is 21 jaar. Groepen en gezinnen op zoek naar animatie of groepen die verjaardagsfeestjes en jubilea etc. willen vieren kijken beter uit naar een camping. Ons natuurkampeerterrein is daar niet geschikt voor. Blijkt u deel uit te maken van een groep kan de directie u de toegang tot het natuurkampeerterrein weigeren, of ontzeggen.
 2. Aankomst en vertrek: Aankomst vanaf 13.00 uur. Vertrek voor 12.00 uur. Wilt u later vertrekken? Overleg dit dan met de beheerder. Hier zijn extra kosten aan verbonden.
  Ga niet zonder overleg op een lege staanplaats staan. Je loopt het risico dat je moet verhuizen of dat er geen plaats beschikbaar is. Is de beheerder niet ter plaatse volg dan de instructies op zoals aangegeven op de deur van de receptie. Kom je er niet uit, bel dan met de beheerder via 06 - 38890477.
 3. Natuurkampeerkaart: is bij een verblijf op Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren verplicht. Deze is à € 15,95 verkrijgbaar bij de receptie en Stichting Natuurkampeerterreinen en is het hele (kalender)jaar geldig.
 4. Betaling: Op de deur bij de receptie staan de openingstijden. We verzoeken u vriendelijk om op de dag van aankomst of uiterlijk 1 dag voor vertrek uw verblijf te betalen. Dit kan contant of per pin.
 5. Kampeermiddelen: caravans, vouwwagens, kampeerauto’s (max. 7m lang) Stacaravans, tandemassers en dubbelassers niet.
 6. Parkeren auto/aanhanger: Het Kampeerterrein is autovrij. Bij aankomst en vertrek is het toegestaan om uw auto naar de kampeerplaats te halen voor het uit- of inladen van uw kampeeruitrusting. Er is een kar aanwezig om de boodschappen te vervoeren naar uw kampeerplaats. Gebruik de camper als ware het een caravan. Dat betekent dat de camper na aankomst en plaatsing blijft staan tot het eind van het verblijf. Aanhangers stallen op de parkeerplaats.
 7. Huisdieren: max 2 zijn toegestaan op het natuurkampeerterrein mits ze zijn aangelijnd en geen overlast veroorzaken voor de overige kampeerders. Ook verwachten wij dat je eventuele uitwerpselen zelf opruimt met behulp van poepzakjes.
 8. Matig uw snelheid: in verband met spelende kinderen verzoeken wij je om stapvoets met auto of motor te rijden (5 km/uur).
 9. Dagbezoekers:  Verwacht je dagbezoekers, dan dienen zij:
  • door jou aangemeld te worden bij de beheerder (aantal gasten en bezoekduur)
  • voor 22.00 uur vertrokken te zijn
  • zich ook aan de gedragsregels te houden.
  De vergoeding per dagbezoeker bedraagt € 3,- p.p. Visite € 1,50,- p.p
 10. Partytenten: deze vinden wij niet in de omgeving van ons natuurkampeerterrein passen en zijn daarom niet toegestaan.
 11. Roken: het is niet toegestaan om te roken in het sanitair gebouw, de receptie, in de bossen en op paden en wegen. Denk aan brandgevaar in de natuur! Indien je bij jouw caravan/tent rookt, gelieve de sigaretten zorgvuldig uit te maken.
 12. Nachtrust: vanaf 22.00 uur is het rustig op het terrein. Het is stil tussen 22.30 – 07.30 uur. Indien er toch overlast is zal de beheerder één waarschuwing geven. Bij geen gehoor wordt u verzocht het terrein te verlaten.
 13. Huisvuil: Afval mag gedeponeerd worden in de daarvoor bestemde afvalcontainer rechts van de receptie. Plastic dient in een aparte zakken te worden gedeponeerd (let op: ook melk/sap pakken en blik). Papier mag in de blauwe containers en glas in de gele containers. De containers en zakken bevinden zich in het schuurtje naast het afwasgedeelte.
 14. Chemische toilet: leeg je chemisch toilet in de daarvoor bestemde afvoerinstallatie aan de zijkant van het sanitair gebouw en niet in de wc’s.
 15. Schoonhouden sanitair: zorg dat je toilet, wasbak, douche en afwasplaats na gebruik netjes achterlaat voor de volgende gast. Gebruik de vloertrekker om de vloer watervrij te maken.
 16. Barbecueën: is toegestaan. Ga wel zorgvuldig te werk. Zorg dat de ondergrond niet verschroeid raakt en je buren geen overlast hebben van de rook!
 17. De maas: In de maas is het toegestaan om te vissen (let op met vispas, er wordt regelmatig gecontroleerd).
  Honden zijn toegestaan in het water van de maas, maar doe dit niet waar er gezwommen wordt. Zwemmen in de maas is geheel op eigen risico.
  Zorg dat je bij vertrek eventueel afval opruimt en deponeert in de daarvoor bestemde afvalbakken.
 18. Kampvuur: mag uitsluitend in de daarvoor bestemde vuurschalen aan het water. Dus geen vuurkorf o.i.d. bij de eigen kampeerplaats. Kinderen ( volwassenen natuurlijk ook) mogen in het omliggende bos sprokkelhout verzamelen om het vuur mee aan te maken. Bij droog weer geldt er een verbod op vuur maken.
 19. Het is niet toegestaan om Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren:
  • te graven (behalve in de zandbak)
  • radio of muziek te draaien
  • palen in de grond te zetten
  • grondzeil te gebruiken in de voortent van de caravan
  • hangmatten dusdanig te bevestigen dat bomen beschadigd worden
  • bomen of struiken te snoeien en te kappen
  • te vliegeren met stuntvliegers
  • met waterballonnen te gooien
  • een kampvuur te stoken bij de tent of caravan
 20. Overtreding: bij overtreding van één van bovengenoemde regels of bij anderszins storend gedrag zodanig dat de goede sfeer op het natuurkampeerterrein in het geding is, heeft de beheerder het recht je de verdere toegang tot het terrein te ontzeggen.
 21. Aansprakelijkheid: de eigenaar van Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor diefstal, schade van- of aan eigendommen van kampeerders en/of terreingebruikers. Dit geldt ook voor schade aan voertuigen als gevolg van vallende takken en ongelijkmatige wegen. De eigenaar van Natuurkampeerterrein Landgoed Geijsteren is op geen enkele wijze aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel, vermissing of overlijden van personen voor zover deze voortvloeit of verband houdt met hun aanwezigheid op ons natuurkampeerterrein.
  Kampeerders of gebruikers van het kampeerterrein die eigendommen van de eigenaar en beheerder beschadigen of verloren laten gaan dienen deze op eigen kosten en op aanzegging binnen de gestelde termijn te herstellen of te vervangen. Bij in gebreke blijven heeft de eigenaar de bevoegdheid al het nodige te laten verrichten om op kosten van de veroorzaker, de schade of vermissing te herstellen
 22. Wilt u er zelf aan denken om een lange stroomkabel mee te nemen.
 23. Kapotte kampeermeubels etc dienen mee naar huis genomen te worden en niet achter laten bij/in de vuilcontainer.
© 2024
Created by LR Internet